Kundefordeler hos Web Norge

Web Norge er en totalleverandør som kan serve alle tjenester du trenger på Internett. Fordelen med å ha alt hos en leverandør en kontakt å forholde seg til. Vi ordner alt for deg!

Som en av de få leverandører tilbyr vi også opplæring og support over fjernstyring av din PC. Ved avtale kan du også ringe oss 10-22 alle dager.

Joomla webside

Som totalkunde har vi kontroll på alt fra domene, dine e-postadresser og websidene. Rabatt på oppgraderinger og arbeid ved tegning av supportavtale, hvor vi også vedlikeholder Joomla.

Fra kr 4995
Joomla tilbud

Wordpress

Som totalkunde har vi kontroll på alt fra domene, dine e-postadresser og websidene. Rabatt på oppgraderinger og arbeid ved tegning av supportavtale, hvor vi også vedlikeholder Wordpress.

Les mer om WP

Webhotell

Raskt webhotell i Norge med SSL (https/hengelås) kontrollpanel, filbehandler og PhpMyAdmin for database kontroll. Opprette og endre e-postadresser selv, eller be oss gjøre det.

Les mer

Supportavtaler

Tegn utvidet supportavtale 10-22 alle dager med fjernstyring av din PC om det er vanskelig. Vi vedlikeholder websiden din, du kan glemme den.

Support

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Kontakt:

Tlf: +47 905 17 609
Epost: post@webnorge.no
Skype: Boyoboy61

Adresse:

Hegglia 2A
4622 Kristiansand
Org nr 979 055 646

Konto:

Bank: 3000.25.62800
Swift: plusno22
Iban: no5030002562800

Vi anbefaler:

Joomla 365 | Foto4 | Bo i Danmark | Nettbåt AS | Startside1.no
Webdesign © 1997-2018 av Web Norge